Home Electrice-Autonome FedEx Express UK folosește biciclete speciale pentru a reduce emisiile CO2 în...

FedEx Express UK folosește biciclete speciale pentru a reduce emisiile CO2 în Londra

78
0

FedEx Express Europa a introdus un nou model de biciclete e-cargo prin care și-a extins flota destinată livrărilor din Londra. 4 biciclete electrice pe 4 roți vor opera pentru FedEx Express în Londra și în stațiile Horsey., înlocuind dubele clasice pe bază de motorină, reducând astfel emisiile Co2 cu 22 de tone / an.

Producătorul Electric Assisted Vehicles Ltd (EAV) a lucrat alături de FedEx Express pentru a dezvolta și testa noul model de biciclete e-cargo, primind 150.000 de lire prin intermediul unui program al Departamentului de Inovații în Transport. Acest model de biciceletă e-cargo a fost proiectat pentru a fi folosit în toate condițiile meteo, cu roți proiectate special pentru distribuția de mărfuri. Șasiul are foarte puține piese mobile, aducând în prim plan o mentenanță simplă, în timp ce capacitatea de încărcare optimizată ajută foarte mult în cadrul operațiunilor de livrare a pachetelor.

Bicicleta poate transporta o greutate de până la 175 de kilograme pe o distanță de 45 de mile (60 km) cu o singură încărcare la priza normală, așa că modelul nu necesită o infrastructură dedicată pentru încărcare. În UK, FedEx Express operează în total 34 de biciclete e-cargo, completându-și flota de vehicule verzi din Londra, Glasgow, Cambridge, Huntington și Norwich, zone în care vehiculele diesel au fost înlocuite pentru reducerea nivelului de poluare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here