Home Stiri Volvo lansează o platformă online de unde se pot cumpăra camioane Second...

Volvo lansează o platformă online de unde se pot cumpăra camioane Second Hand

580
0

Cei interesați de achiziția de camioane Volvo second hand, au în acest moment un nou site pe care pot să îl acceseze în acest scop. Este vorba despre site-ul www.VolvoSelected.com, și este un site operat direct de Volvo Trucks. Vehiculele pot fi cumpărate direct online și pot fi livrate oriunde în Europa. Pe lângă o diversitate foarte mare de camioane Volvo, site-ul oferă și soluții foarte flexibile pentru finanțare. 

În fiecare an, Volvo Trucks comercializează undeva la 15,  20.000 de vehicule second hand în întreaga lume. Prin intermediul noului site, VolvoSelected.com, compania își propune să promoveze sustenabilitatea și economia circulară, ajutând în același timp clienții să găsească camioanele potrivite pentru nevoile lor, asigurați fiind de faptul că aceste camioane sunt în stare perfectă de funcționare. 

Site-ul este disponibil în 20 de limbi străine iar filtrele de căutare sunt destul de complexe: de exemplu  se pot căuta vehicule în funcție de configurația axelor. 

„Odată cu trecerea timpului, procesul de achiziție a camioanelor second hand s-a mutat online și a devenit un business fără granițe. Prin intermediul site-ului Volvo Selected, clienții nu doar salvează timp prețios,  dar au și siguranța faptului că ce vor cumpăra, este pentru o stare perfectă de funcționare” spune Micke Rydbeck director la Volvo Trucks, branșa Vehicule Second Hand. 

Camioanele pot fi comandate online de către clienți la reprezentanțele Volvo din apropierea lor,  sau pot fi efectiv comandate  direct la domiciliu sau la sediul firmei de transport. 

„Clienții Volvo Selected Pro pot să obțină pentru aceste vehicule o garanție internațională de 12 luni,  documentația completă a operațiunilor de service efectuate asupra vehiculelor, alături de garanția vârstei și kilometrajului”  mai explică Micke Rydbeck

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here