Home Stiri Continental prezintă cea de-a 5-a generație de cauciucuri

Continental prezintă cea de-a 5-a generație de cauciucuri

55
0

Conti Eco Gen 5 reprezintă ultima generație de cauciucuri marca Continental, prezentată recent în Germania la Hannover. Dar ce aduce în plus această nouă generație?

Ei bine, Hinnerk Keizer, responsabil Continental pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa ne povestește că este vorba în principal despre reducerea noxelor CO2 dar și despre reducerea consumului de carburant. Sunt anvelope care se adresează atât transportului local de marfă dar și curselor lungi.

Conti Eco Gen 5 promite de asemenea transportatorilor mai mulți kilometri cu un set de anvelope comparativ cu vechea generație de anvelope Continental. Din punct de vedere ecologic, calculele prezentate sunt foarte interesante.

O companie care deține 100 de camioane ce parcurg anual fiecare 80.000 de kilometri, reducerea emisiilor CO2 este de aproape 120 de tone. Din punct de vedere economic, Continental susține că o companie care are o flotă de 100 de camioane, poate salva anual 69.000 de euro dacă alege să folosească anvelopele Conti Eco 5.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here