Home Stiri Camionagiii întâmpinați cu poze și pietre în parbriz la Cluj

Camionagiii întâmpinați cu poze și pietre în parbriz la Cluj

409
0

Există momente în care șoferia pe camion în România poate să devină oricând subiect de film la Hollywood. Atât de multe situații absolut ridicole se petrec pe meleagurile acestei țări, încât regizorii din America ar concluziona cu siguranță că România este de fapt țara tuturor posibilităților, nicidecum SUA.

Un scenariu de film horror s-a petrecut la Cluj în urmă cu 2 luni, unde cetățeni care aparțin unei anumite etnii pe care nu o putem pronunța din pricina faptului că au numai drepturi și interpretează orice drept rasism, s-au pus în fața unui camion pentru a face poze, după care, la scurt timp, au început să arunce cu pietre în parbrizul camionului.

Întâmplarea cu pricina fost imortalizată de Daniel Cimpoeru care în acel moment înregistra un material pentru canalul său de YouTube. Evident, Poliția nu are chef să facă ordine în acel cartier din Cluj, care a devenit de o sălbăticie pe care și Tarzan ar fi invidios. Lianele mai lipsesc dintre stâlpii de iluminat, maimuțe care să se dea pe ele sunt destule.

Cartierul cu pricina este poreclit „Dallas” de către locuitorii Clujului, din motive pe care evident nu ni le putem explica veci pururi, însă la clipul de pe YouTube s-au adunat niște comentarii care scot la iveală trecutul său.

„Acolo au fost case sociale. Le-au primit moca de la Primarie. In prima saptamana toti si-au vandut termopanele. Apoi au inceput sa isi faca ei anexe cum vor. Nu ii prea intereseaza munca (sunt cativa muncitori, care au reusit sa isi ia un credit / apartament). In rest Politia e zilnic acolo pentru scandaluri / batai / etc. Rezumat: primit casa moca, vandut tot, reconstruit, trait viata (sau veata cum zic ei) asa cum vor.” spune un urmăritor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here