Home Stiri 3 companii de transport din UK au comandat 2500 de camioane Scania

3 companii de transport din UK au comandat 2500 de camioane Scania

67
0

Scania a anunțat prin intermediul unui comuniat de presă faptul că a avut parte de cea mai mare comandă din istorie. Este vorba despre un grup de 3 companii private din UK, care au comandat împreună 2500 de camioane Scania.

În cadrul comunicatului de presă, compania suedeză a anunțat că este vorba despre firmele Culina Group, WS Group și A.W. Jenkinson Group. Comanda constă în camioane diesel echipate cu motoarele de 13 litri SUPER dar și 100 de camioane electrice.

Camioanele electrice vor fi 4×2 și vor fi primele camioane electrice de la Scania folosite pentru transport regional în Marea Britanie. CEO Scania, Christian Levin, anunță: „Scania avea deja o relație apropiată cu grupurile Culina, WS și AW Jenkinson, au colaborat ani la rând. Este o afacere care duce mai departe ideea de transport sustenabil”.

Wiliam Stobart, CEO al Culina Group spune despre această colaborare: „Din partea consorțiului, suntem foarte încântați de faptul că am reușit să reînnoim înțelegerea. Au fost vremuri dificile pentru producătorii de camioane, din pricina crizei de materiale la nivel mondial, dar Scania a avut grijă să gestioneze situația într-un mod profesional astfel încât să nu aibă nimeni de suferit. Este dovada unui adevărat parteneriat între afaceriști”.

Chris Newitt, director Scania UK, spune „Aș vrea să mulțumesc Consorțiului pentru că ne-a dat ocazia să dezvoltăm relația de parteneriat. Contractul semnat este dovada puterii organizațiilor implicate. Mulțumim celor care s-au implicat și au reușit să ducă această colaborare la nivelul următor”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here