Home Camioane Zurich devine un oraș complet verde în operare administrativă cu ajutorul celor...

Zurich devine un oraș complet verde în operare administrativă cu ajutorul celor de la Scania

282
0

Zurich (Elveția) – Orașul devine complet verde după ce Oficiul Parcuri și Spații Verzi a început să folosească niște camioane de la Scania, camioane care funcționează complet pe bază de biogas. Oficiul Parcuri și Spații Verzi din cadrul primăriei deține în acest moment 550 de angajați, cu ajutorul cărora se ocupă de tot ce înseamnă spații verzi în Zurich, inclusiv copaci de pe marginea drumului, păduri, parcuri, terenuri de sport și terenuri de joacă, inclusiv cimitire. 

Activitatea acestui departament generează zilnic cantități uriașe de deșeuri organice, iar Grün Stadt Zürich a investit în camioane Scania G 410 care funcționează pe biogas, biogas produs local în vecinătatea orașului. 

„Funcționăm 100% pe bază de biogas”

„Scania ne oferă posibilitatea de a folosi un motor pe benzină pe care-l putem utiliza cu biogas. Avem cantități mari de deșeuri verzi din care putem să alimentăm oricând, reușind astfel să închidem cercul reciclării” spune Beat Schraner, manager de flotă pentru Grün Stadt Zürich. 

Orașul Zurich este unul dintre puținele orașe din lume care ia foarte în serios problema poluării. Departamentele din cadrul primăriei trebuie să fie modele de urmat pentru întreaga planetă. „Cu aceste camioane chiar putem deveni exemple de urmat la nivel mondial și din acest motiv, acest vehicul este ideal pentru noi” continuă Beat Schraner. 

Limitările sunt o problemă pentru oamenii lipsiți de imaginație

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here