Home Camioane Volta Trucks renaște din propria cenușă și anunță planuri ambițioase de viitor

Volta Trucks renaște din propria cenușă și anunță planuri ambițioase de viitor

206
0

Producătorul britanic de vehicule electrice comerciale Volta Trucks, a dezvăluit un plan de afaceri destul de bine pus la punct sub aripa noului proprietar Luxor Capital Grup. Planul subliniază o abordare pe mai multe planuri prin care se dorește reluarea producției, securizarea fondurilor și consolidarea poziției pe piața camioanelor electrice.

Într-o scrisoare deschisă adresată acționarilor, CEO Volta Trucks Essa al-Saleh a dezvăluit planul său de afaceri pentru companie, la cârma căreia se află din octombrie 2023. Potrivit scrisorii, viitorul pare să fie unul destul de strălucit pentru micul start-up de produs camioanele electrice. În primul rând, Luxor Capital a oferit banii necesari pentru ca afacerea să o ia de la capăt iar în acest moment, Volta Trucks este în căutare de noi investitori. În ciuda provocărilor cu care compania se luptă, Volta Trucks raportează faptul că își continuă angajamentele luate față de baza potențială de clienți. Mulți clienți sunt încă entuziasmați de produsele Volta Trucks și doresc să participe la perioadele de testare.

Planul de bază al Volta Trucks este să aibă 15 vehicule Volta Zero care să opereze în UK, Germania și Franța până la finalul lunii mai 2024. Astfel, clienții vor putea vedea ce înseamnă cu exact camioanele lor și toată lumea își va putea efectiv să-și facă niște calcule. Volta Zero va fi prezent și la Jocurile Olimpice de anul acesta de la Paris, unde se va putea bucura și de puțină publicitate, olimpiada fiind caracterizată deja drept „cea mai verde organizată vreodată”. După ce va primi fondurile, Volta Trucks are de gând să lucreze în parteneriat cu Steyr Automotive pe parte de producție.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here