Home Editorial Veceuri la cheie – un nou reality show în România

Veceuri la cheie – un nou reality show în România

468
0

Trăim într-o țară în care cetățeanul care lucrează la privat,  plătitor de taxe și impozite, muls pe toate părțile de bani de către stat, devine efectiv bătaie de joc în fața unor bugetari culmea, plătiți din jumulitul cetățenilor care chiar muncesc. Mai nou, găsim veceuri închise cu cheia pe centura orașului Satu Mare. Noi nouțe, numai bune de folosit, numai că niște bugetari au alte planuri pentru ele.

Daniel Cimpoeru este cel care a descoperit grozăvia în urmă cu ceva vreme, și multă lume s-a întrebat atunci, se întreabă și acum, de ce se întâmplă chestiile astea, de ce niște bugetari care au în administrație acel spațiu, iau astfel de decizii ca și cum acolo ar fi casa lor, nicidecum un spațiu public, făcut cu banii celor mai sus prezentați, cei jupuiți prin taxe și impozite. Nu a venit niciun bugetar cu averea familie, moștenită, să facă acolo toaletă, nu?

Ei bine, se permite pentru că în România sistemul bugetar este putred, corupt până în măduva oaselor, plin de rude și de prieteni. Ei nu se sancționează niciodată între ei, nu se dau afară. Ies la pensie babană și au un trai mai mult decât decent, sunt precum căpușele pe spinarea unui câine.

Nu produc nimic, doar toacă bani. Până nu se vor introduce legi care să sancționeze în adevăratul sens al cuvântului bătaia de joc a bugetarilor față de cetățenii care muncesc la privat, nu se va rezolva nimic. O să vedem în continuare veceuri la cheie, administrate în bătaie de joc de niște impostori care nu ar rezista 3 zile la privat, întrucât nu sunt buni de nimic.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here