Home Camioane Un Peterbilt 389 așa cum nu ai mai văzut

Un Peterbilt 389 așa cum nu ai mai văzut

56
0

Camioanele americane sunt celebre în întreaga lume nu doar pentru forma pe care o au, dar mai ales pentru condițiile pe care le oferă. Deși unii ar spune că nu se compară ca nivel de confort cu un camion European, am putea fi de acord cu această afirmație doar pe jumătate, respectiv în situația în care camionul se află în mișcare.

Oprite, camioanele americane sunt mult mai mari, mai confortabile, iar unele dintre ele pot fi transportate în adevărate case pe roți, din care să nu lipsească baia cu toaletă și duș, bucătăria și bineînțeles dormitorul. Un asemenea camion poate să sară lejer de 500.000 de dolari, însă atât timp cât șoferia devine un stil de viață, ai tot dreptul să investești în calitate.

Haideți să vedem un Peterbilt 389 așa cum nimeni nu a mai văzut până acum, și când afirm acest lucru nu mă refer la culoare. Și culoarea îl scoate în evidență, însă dincolo de culoare avem de-a face cu un camion complet personalizat, cu o adevărată casă pe roți de care sunt convins că orice șofer din Europa s-ar bucura, dacă ar avea acces la una. ,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here