Home Camioane Șofer profesionist pe comunitate – un job nerecomandat celor slabi de înger

Șofer profesionist pe comunitate – un job nerecomandat celor slabi de înger

81
0

Munca de șofer profesionist pe comunitate nu este pentru oricine, din mai multe motive. Deși mulți tineri văd în acest tip de job șansa la o viață mai bună, sau ocazia perfectă pentru a strânge niște bani (în special pentru cupluri), adevărul este că nu mulți sunt cei care se pot adapta unui asemenea stil de viață, pentru că dincolo de meserie, dincolo de camioane, dincolo de bani, munca de șofer profesionist pe comunitate devine un stil de viață.

Munca de șofer profesionist pe comunitate înseamnă poate bani, cu toate că cel puțin la firmele românești, nu este plătită corespunzător. În ziua de azi, chiar și 3500 de euro / lună dacă primește un șofer profesionist care face comunitate, nu mai sunt bani care să merite singurătatea, depărtarea de casă, pericolele din parcări, bolile apărute din cauza alimentației nesănătoase și a sedentarismului și așa mai departe. Nu mai zicem de inflație și de prețurile tot mai mari comparativ cu perioada de dinainte de Pandemie, dinainte de războiul din Ucraina.

Cei care intră în jocul meseriei de șofer profesionist pe comunitate, nu au cum să facă o carieră din așa ceva dacă sunt interesați strict de bani, strict de componenta financiară. Din păcate, cu cât alergăm mai tare după bani cu atât banii fug de noi.

Pasiunea pentru camioane trebuie să existe, pasiunea pentru condus trebuie să existe, dorința permanentă de a te autodepăși trebuie să existe. Nu este o meserie pentru cei slabi de înger, ori pentru oamenii care nu se simt relaxați atunci când sunt singuri.

La final, avem un clip de la unul dintre cele mai bune exemple pentru cum trebuie să fie un șofer de comunitate. El este Valentin, a lucrat pe 3.5 tone ani buni iar acum lucrează pe camion. Și cred că sunt multe lucruri pozitive despre această meserie de șofer profesionist pe comunitate, pe care le putem învăța de la el.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here