Home Camioane Polița CASCO – Inutilă dacă șoferul a băut sau s-a sustras recoltării...

Polița CASCO – Inutilă dacă șoferul a băut sau s-a sustras recoltării de probe biologice

264
0

Se spune că polița CASCO acoperă orice fel de daună produsă din neatenție unui camion, însă puțină lume știe că în realitate, condițiile pentru acordarea CASCO sunt destul de alambicoase.

În primul rând, CASCO acoperă ce alege patronul să acopere, mă îndoiesc de faptul că există companii de transport din România care au Full CASCO. Full CASCO pentru autovehicule poate să coste mii de euro / lună, d-apăi la un camion care costă nou peste 150.000 de euro și cu care se lucrează zilnic, care zilnic este expus pericolelor, zilnic circulă și încearcă să producă bani.

Încă un lucru mai puțin știut, este faptul că polița CASCO nu mai despăgubește absolut nimic dacă șoferul implicat în accident a băut alcool, este sub influența stupefiantelor sau refuză efectiv să i se recolteze probele biologice.

Nu contează dacă a fost sau nu de vină, în cazul în care acesta a consumat ce nu trebuie, polița CASCO nu mai este valabilă. Așadar, mare atenție la acest aspect dacă sunteți genul de șoferi profesioniști care obișnuiți să mai ciupiți o bere sau două la masa de prânz, prin țările în care se permite acest lucru. Polița CASCO nu va putea fi folosită în caz de accident.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here