Home Camioane Noul simulator pentru pregătirea șoferilor profesioniști al celor de la Waberer’s

Noul simulator pentru pregătirea șoferilor profesioniști al celor de la Waberer’s

95
0

Gigantul transporturilor din Ungaria a prezentat publicului noua cameră destinată pregătirii șoferilor profesioniști, care vine și cu un simulator montat pe o platformă aflată în mișcare. Conform celor de la Waberer’s, camera conține „un decor captivant pe pereți” dar și un echipament care le va permite a doi șoferi profesioniști începători să efectueze sesiuni simultane de training. Iată, o soluție de training inedită pentru o firmă de transport de așa anvergură.

„Ne mândrim cu faptul că suntem singura companie din Ungaria care oferă șoferilor asemenea resurse avansate pentru training, permițându-le să se pregătească temeinic pentru provocările care-i așteaptă în carieră” spune pe Linkdin compania. Acest simulator va fi folosit foarte intens pentru inițierea șoferilor începători.

„Camera simulatorului oferă oportunități vaste de acumulare a cunoștințelor și de îmbunătățire a skill-urilor șoferilor profesioniști cu ajutorul tehnologiei avansate. Sistemul nu doar acoperă tehnici esențiale de manevrare a vehiculelor, dar simulează și situații de urgență pentru cei aflați la volan, în timp ce este axat și pentru conducerea economică” adaugă Waberer’s. Compania este dedicată în continuare ridicării standardelor educative în ceea ce privește pregătirea viitorilor șoferi profesioniști, motiv pentru care a achiziționat acest simulator capabil să genereze scenarii reale.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here