Home Camioane Mercedes Actros L – un camion creat pentru comfort și siguranță

Mercedes Actros L – un camion creat pentru comfort și siguranță

537
0

Mercedes Actros L este un camion creat cu scopul clar și precis de a îmbunătăți eficiența în câmpul muncii prin sporirea gradului de confort pentru șoferi. Discutăm astăzi despre un camion cu interior premium, plin de inovații care vor face fiecare cursă mai plăcută.

Job-ul de șofer profesionist care face curse pe distanțe lungi este la mare căutare în ziua de astăzi, iar camioanele pe care se lucrează trebuie adaptate în asemenea mod astfel încât să ajute șoferul, să-i ofere cât mai mult comfort și astfel să sporească eficiența la locul de muncă. Un șofer odihnit care se simte comfortabil într-un camion va avea un randament mult mai ridicat în câmpul muncii.

Inovații interioare Mercedes Actros L 

Mercedes Actros L se bucură de un calculator de bord și de un sistem multimedia digital interactiv, foarte bine oprtimizat în vederea furnizării de informații cruciale pentru șofer în timpul cursei. Ceasurile de bord clasice sunt înlocuite cu un display de 12.3 inch, în timp ce sistemul multimedia se bucură de un display cu touch screen de 10.25 inch.

Sistemul Multimedia Cockpit Interactiv este o expansiune a versiunii precedente Multimedia Cockpit. Display-ul principal are 12.3 inch și îți permite să alegi între două stiluri de design diferite, include sistemul de navigare, aplicația Traffic Sign Assist și Remote Online care îți permite să controlezi anumite funcții ale camionului direct de pe telefonul mobil. Sistemul are integrat și aplicația Remote Connect pentru funcția de stocare și are acces și Fleetboard Store care oferă soluții pentru îmbunătățirea eficienței direct pe display-ul Multi Touch.

De asemenea, atunci când vine vorba despre cursele long-distance, discutăm și despre spații de depozitare. Șoferii au nevoie de cât mai mult spațiu mai ales atunci când se lucrează în echipaj și există în permanență câte doi șoferi în cabină.

Mercedes Actros L a fost creat fix pentru acest dip de situație, de exemplu doar deasupra parbrizului există un compartiment pentru depozitare de 332 litri. Sub pat mai găsim un compartiment pentru depozitare de 558 litri și există și posibilitatea instalării unui frigider mai mare cu o capacitate de 36 de litri.

În ceea ce privește dormitul, Mercedes Actros L poate dispune de două paturi, cel de sus de 750mm lățime, iar cel de jos poate avea până la 2200mm lățime, oferint astfel un spațiu pentru odihnă mai mult decât comfortabil. Se pot instala saltele cu o grosmie de 45mm care pot asigura un somn odihnitor și care sunt simplu de întreținut. Pauzele pot fi și ele relaxante, partea din spare se poate rabata la 45 de grade și se poate obține mai mult spațiu. Mai trebuie mențioinat faptul că patul de sus poate ține o greutate de până la 150 de kilograme.

Siguranță sporită cu sistemul de oglinzi Mirror Cam 2.5

În locul oglinzilor exterioare clasice, Actros L dispune de oglinzi interioare digitale, mult mai sofisticare, sistem numit MirrorCam. Lățimea vehiculului devine astfel mai mică, în timp ce consumul de carburant scade cu 1.3%. Acest sistem este mult superior în condiii de luminozitate scăzută și devine astfel mult mai sigur în timpul manevrelor. Fiind vorba despre un sistem digital, acesta ajută șoferul în timpul garărilor, imaginea se mișcă singură în funcție de manevrele efectuate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here