Home Camioane MAN va deschide centre de reparare pentru baterii în UK și alte...

MAN va deschide centre de reparare pentru baterii în UK și alte țări din UE

31
0

MAN Truck & Bus va deschide centre pentru repararea bateriilor destinate autobuzelor și camioanelor electrice în Italia, Danemarca, Norvegia, Austria, Belgia, Olanda, Franța, Polonia și UK până la finalul anului 2025. Pe viitor, această rețea de reparații se va extinde și în alte țări din Europa, scopul fiind acela de a deschide câte un service în fiecare țară în care MAN comercializează vehicule comerciale electrice. Este foarte posibil să ia naștere o astfel de fabrică și în România.

Există deja două centre de service pentru baterii în Europa: unul în Germania și unul în Spania. Producătorul de camioane spune că este necesară această rețea de service pentru baterii întrucât în 2024 va începe să livreze primele camioane electrice MAN eTruck. Astăzi, peste 1000 de autobuze MAN electrice și peste 2400 de dube MAN Electrice sunt prezente pe șoselele Europei, iar odată cu grăbirea producției pentru MAN eTruck, numărul efectivelor electrice MAN va crește considerabil în următorii ani.

„Centrele de reparații pentru baterii sunt o necesitate pentru MAN astfel încât compania să poată oferi eficiență economică și operațională pentru clienții care au cumpărat sau vor cumpăra vehicule comerciale electrice MAN.” Spune Christopher Kunstmann Senior Vice Președint pentru Customer Service la MAN Truck & Bus. Primul centru de reparații pentru baterii asociat cu gama MAN datează din 2020 și se adresa modelului de dubă electric MAN eTGE lansată în 2018. Au urmat apoi pachetele de baterii de la camionul de distribuție MAN eTGM, lansat în serie limitată în 2020, alături de bateriile autobuzului electric lansat tot în 2020, MAN MAN Lion’s City E. au existat reparații le bateriile tuturor acestor modele, angajații din service au fost temeinic instruiți și au fost create instrucțiuni pentru service-urile autorizate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here