Home Camioane Hyundai și IVECO pun bazele unui parteneriat în Europa pentru lansarea de...

Hyundai și IVECO pun bazele unui parteneriat în Europa pentru lansarea de camioane electrice

51
0

Hyundai Motor Company și Iveco Grup și-au întărit colaborarea prin semnarea unei Scrisori de Intenție (LOI) în vederea colaborării pentru dezvoltarea de camioane electrice pentru piețele din Europa. Parteneriatul va acoperi atât camioanele cu baterii electrice dar și camioanele electrice alimentate cu hidrogen, combinând cele două tehnologii pentru a accelera tranziția spre un viitor sustenabil.

Parteneriatul dintre Hyundai Motor Company și Iveco Grup datează încă din 2022, luna martie, când cele două companii au prezentat IVECO eDaily Fuel Cell în cadrul IAA Transportation. Cele două companii au mai lucrat și în 2023 când au prezentat la Brussels noul IVECO BUS E-WAY H2.

Parteneriatul a devenit și mai avansat în luna februarie a acestui an, când cele două companii au anunțat un nou vehicul comercial electric marca Iveco, destinat piețelor din Europa. Vehiculul are la bază platforma eLCV a celor de la Hyundai și dorește să demonstreze angajamentul celor două companii pentru a livra soluții de mobilitate electrică de ultimă generație, care întrunesc nevoile de ultimă generație ale afacerilor și ale consumatorilor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here