Home Camioane Cam așa se fac bani cu „camioane” în România

Cam așa se fac bani cu „camioane” în România

76
0

Se tot zvonește faptul că în România, cine are camioane se umple de bani. Într-adevăr, se fac bani însă aproape mereu trebuie să existe un compromis. Patronii trebuie să ciupească ori de la șofer, ori de la camion.

Din moment ce de la șoferi nu prea mai pot să ciupească, din cauza crizei de forță de muncă, patronii încep să ciupească de la camioane și să pună în circulație tot felul de epave, rugându-se probabil la Dumnezeu să mai treacă o zi fără să rămână cu ele în drum. Dacă tot ce s-ar putea întâmpla ar fi să rămână cu ele în drum, nu ar fi o problemă, însă lipsa unei întrețineri de bază pentru aceste ansambluri de 40 de tone, coroborată cu lipsa anvelopelor, se poate solda oricând cu o tragedie.

Din punctul meu de vedere, și cred că al oricărui om matur și responsabil, amenzile sau reținerea certificatelor de înmatriculare pentru asemenea epave sunt măsuri mult prea ușoare. Ar trebui să se meargă până la anularea licenței de transport, întrucât urmările unui posibil accident pot fi absolut catastrofale.

Poate și permisul suspendat pentru șoferul profesionist, care știe foarte bine ce nenorocire se poate întâmpla dacă pune în mișcare o epavă. Un asemenea caz a fost depistat de agentul de poliție Kovacs Valer, vedeți imaginile și trageți singuri concluziile.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here