Home Camioane AutoNet oferă piese pentru camioane cu plata la termen

AutoNet oferă piese pentru camioane cu plata la termen

90
0

Una dintre cele mai mari probleme pentru tracționiști ori pentru șoferii independenți (care dețin propriul camion) se leagă de servisarea vehiculelor. În funcție de situație, fiecare își repară camionul unde poate, acasă, pe marginea drumului sau chiar la reprezentanță însă la un moment dat cu toții se lovesc de necesitatea de a cumpăra niște piese scumpe în momente destul de greu încercate din punct de vedere financiar. Cum se poate rezolva această problemă?

Ei bine, este nevoie de un partener pe parte de furnizare piese de schimb, care să-ți permită plata la termen. Spre exemplu cei de la AutoNet oferă astfel de servicii oricărei firme de transport. Comanzi astăzi piesele și le plătești peste 30 de zile sau 45 de zile, sau cum te înțelegi cu persoana care se ocupă de sectorul camioane în cadrul AutoNet. Probabil mai sunt și alte firme de piese care oferă astfel de beneficii, însă AutoNet este una dintre cele mai mari din domeniu.

AutoNet are de fapt o divizie specială doar pentru camioane, destinată transportului de marfă cu vehicule grele așa că de multe ori colaborarea cu ei va avea rezultate pozitive. Știu că vor exista și genul acela de episoade cu piese care mai întârzie, ori piese trimise care nu se potrivesc, însă cred că ele se vor întâmpla cu orice distribuitor de piese ai lucra. Important este să ai alături un partener de încredere, pe care să te poți baza atunci când ți se defectează camionul și nu stai foarte bine din punct de vedere financiar. Plata la termen în acest caz este mai mult decât avantajoasă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here